Autorisert regnskapsfører søkes til BDO Harstad

BDO i Harstad bygger og utvider sitt team på regnskap og har en ledig stilling som Autorisert regnskapsfører. Vi tar derfor imot henvendelser og søknader fortløpende. Ta gjerne kontakt med Hugo Magne Kjelseth hos Kjelseth Consulting AS for mer informasjon. Det gjør du på e-post hugo@kjelseth.no eller mobil 915 33450.

Kanskje har du lyst på en ny utfordring i et internasjonalt konsern som BDO?

Les mer om BDO og BDO i Harstad på denne lenken: BDO Harstad

For mer informasjon ta kontakt med:
Hugo Magne Kjelseth, mobil 915 33 450
eller Leder Regnskap ved BDO Harstad, Linda Krogh Jørgensen på mobil 957 95 253

BDO i Norge

Nye ideer. Ambisiøse planer. Store drømmer. Over hele landet jobber tusenvis av virksomheter og organisasjoner hardt for å skape verdier. Og over hele landet er BDO til stede for å hjelpe dem. Vi er et autorisert regnskapsførerselskap og internasjonalt rådgivnings- og revisjonsselskap med dypt fotfeste i norsk samfunns- og næringsliv. Vi kjenner utfordringene, ser mulighetene og engasjerer oss sterkt for at kundene våre skal nå målene sine.

I Norge har vi over 1 800 ansatte og mer enn 70 kontorer over hele landet. Våre kunder er alt fra store, verdensomspennende selskaper til små og mellomstore bedrifter. Vi har kunder fra de fleste bransjer i både privat og offentlig sektor.

Internasjonalt er BDO til stede i 162 land og teller i overkant av 74 000 ansatte. Ved behov, samarbeider vi med store deler av nettverket om både internasjonale og nasjonale kunder.