BARK Spiseri & Bar i Harstad satser – søker nye kokker og servitører!

Til høsten flytter Bark inn i nye og større lokaler og søker derfor kjøkkensjef, kokker, servitører og lærlinger. “Vi er klare for å ta imot hele 8 nye kolleger i teamet vårt” sier restaurantleder Daniel Gjeitanger.

 

 

“Bark startet opp i Harstad i 2013 og ble umiddelbart en stor suksess i restaurantlivet i Harstad. Nå har vi vokst oss ut av våre lokaler og til høsten flytter vi inn i fantastiske Arena Larsneset. Beliggenheten vår blir fortsatt i hjertet av Harstad sentrum, men et ekstra pluss er at vi får beliggenhet helt ute på kaikanten. Vi kan derfor gi våre gjester et uforglemmelig måltid, hyggelig bevertning og en fantastisk utsikt.

Våre gjester skal føle seg velkomne i en lun og tøff atmosfære. Innendørs vil vi kunne ha opp til 110 gjester, som er det dobbelte av hva vi har hatt til nå. I sommerhalvåret vil vi også kunne tilby uteservering på kaikanten.

Gode matopplevelser har vært og vil alltid være i fokus hos oss. Ved å flytte lokaler har vi selvsagt oppgradert kjøkkenet vårt og ønsker å ta i bruk nye teknikker og det beste utstyr for å kunne tilby våre gjester nye og spennende matopplevelser.”

Daniel, Nils, Siv og Chanett i familebedriften BARK forteller at de er på jakt etter

  • 4 nye kokker/kokkelærlinger – hvorav en av disse også blir kjøkkensjef.
  • 4 nye servitører/servitørlærlinger

“Vi ønsker søknad fra deg som elsker jobben din, som er engasjert og har lyst å være med i teamet vårt. Bark tilbyr en solid og attraktiv arbeidsplass med konkurransedyktige betingelser, tilrettelagt arbeidstid og en attraktiv turnus. Vi har solid kunnskap med mye faglig stolthet og vi lover deg et godt arbeidsmiljø.”

Har du lyst å bli en del av suksess-laget på Bark i Harstad?

Da er du velkommen til å ta kontakt med Hugo Magne Kjelseth på mobil 915 33450 eller sende din søknad direkte på e-post: hugo@kjelseth.no

Vi foretar fortløpende søknadsvurdering og ansettelse av nye medarbeidere. Hjertelig velkommen med din søknad!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *