DNB Harstad søker Kundeansvarlig/Bedriftsrådgiver

Vil du ha en spennende og variert jobb med gode muligheter for faglig og personlig utvikling?

Menneskene er selve DNA-et i DNB. Siden 1822 har kloke hoder jobbet sammen for å finne de beste løsningene for kundene våre. I dag er DNB mye mer enn Norges største bank. Vi er en teknologidrevet finansinstitusjon som på stadig nye måter knytter mennesker og ideer til kunnskap og kapital. Vi tilbyr et bredt spekter av karrieremuligheter, og ønsker å bygge virksomheten vår sammen med talentfulle og lidenskapelige mennesker som identifiserer seg med verdiene våre: nysgjerrig, modig og ansvarlig.

 

DNB Harstad
Kundeansvarlig/Bedriftsrådgiver

Vil du ha en spennende og variert jobb med gode muligheter for faglig og personlig utvikling?

Du vil jobbe sammen med dyktige og erfarne kolleger lokalt og på tvers av hele DNB, som alle er opptatt av å gi kundene de beste kundeopplevelsene. Og du vil jobbe i et moderne og innovativt finanskonsern som har betydelig påvirkningskraft på den bærekraftige omstillingen av Norge og internasjonalt. Sammen med oss kan du bidra til at bedrifter i vårt markedsområde lykkes, til det beste for regionens fremtidige arbeidsplasser.

Forretningsområdet Corporate Banking betjener DNBs bedriftskunder i Norge og internasjonalt og er bankforbindelse for hver tredje bedrift i Norge. På kontoret i Harstad er vi i dag totalt 20 ansatte, hvorav 7 jobber med bedriftskunder. Vi ønsker å være en synlig og viktig støttespiller for både næringsliv og samfunnsliv i regionen.

Om stillingen:

Som kundeansvarlig/bedriftsrådgiver får du muligheten til å være en strategisk rådgiver og jobbe med salg av bankens produkter og tjenester mot små og mellomstore bedriftskunder. Gjennom tett dialog, og ved å være nysgjerrig på hverdagen til bedrifter og gründere/bedriftseiere, vil du avdekke og forstå ulike bedrifters behov og finne de beste løsningene for at de skal kunne være i forkant og lykkes med sine ambisjoner.

Her kan akkurat DU bidra og gjøre en forskjell!!

Ansvar og arbeidsoppgaver:

  • Følge opp og utvikle egen kundeportefølje
  • Selge bankens bredde av produkter og tjenester
  • Analyse og kreditt-/risikovurdering av bedrifter
  • Tett kontakt og samarbeid med dyktige og erfarne kolleger lokalt og på tvers av hele DNB
  • Være en aktiv lokal representant for banken

Om deg:

Vi ser etter deg som trives i møte med kunder og har god relasjonskompetanse. Du har høy integritet, er ansvarsbevisst og pålitelig. Din nysgjerrighet og positive innstilling hjelper deg til å finne gode løsninger i samarbeid med andre, og bidrar til å utfordre og utvikle deg videre. Du er initiativrik og har god evne til å jobbe systematisk, målrettet og effektivt. I tillegg har du en tydelig kommunikasjonsform, og uttrykker deg godt både skriftlig og muntlig.

Kompetanseprofil:

  • Relevant økonomiutdanning på bachelor eller masternivå
  • Relevant erfaring fra salgs- og kunderettet arbeid mot næringslivet
  • Er nysgjerrig på og opptatt av samfunnsutviklingen lokalt og regionalt
  • God forretningsforståelse og stor interesse for utviklingstrekk og trender som påvirker næringslivet
  • Innsikt i og forståelse for nye digitale løsninger

Vi tilbyr:

Hos oss får du en spennende og variert arbeidshverdag og gode muligheter for faglig og personlig utvikling. Du kommer tett på næringslivet og får dermed muligheten til å bidra til videre utvikling av vår region. Du vil jobbe sammen med dyktige og erfarne kolleger lokalt og på tvers av hele DNB, som alle er opptatt av å gi kundene de beste kundeopplevelsene.

DNB i Harstad har et klart mål om å være en av regionens mest attraktive arbeidsplasser. Vil du være med på laget?

Arbeidssted: Harstad

Søknadsfrist: 22.06.2022

DIN SØKNAD LEVERER DU HER

Kontaktperson: Hugo Magne Kjelseth, mobil 915 33450 eller Trond Strøm Hansen (DNB) mobil 97543828

Vi gjennomfører bakgrunnssjekk av søkere for å verifisere opplysninger som fremgår av CV og annen dokumentasjon. Denne bakgrunnssjekken blir gjennomført av Semac og gjennomføres ikke uten samtykke fra søkeren, og aktuelle søkere vil motta nærmere informasjon om dette. For stillinger som krever autorisasjon og/eller godkjenning av egnethet, forutsettes politiattest fremlagt. Vi gjør oppmerksom på at vi aldri vil be om BankID-informasjon i søknadsprosessen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *