Ellingsen Seafood i Svolvær/Skrova søker ny lønnsansvarlig

Kan det være deg?

Ellingsen Seafood er ett av Nord-Norges største havbrukskonsern. Hovedkontoret ligger på øya Skrova i Lofoten. Konsernet er fullintegrert med egen produksjon av smolt, matfisk og isoporkasser. Vi har også eget slakteri. Ellingsen Seafood har flere datterselskaper; Silver Seed, Lopack og Ellingsen Lofoten Eiendom. I tillegg eier vi 50% av BB Nord Lofoten. Konsernet teller drøyt 100 ansatte. Selskapet har 11 tillatelser med produksjon i kommunene Flakstad, Vågan, Hadsel, Lødingen, Tjeldsund og Hamarøy.

Vi søker nå etter en erfaren LØNNSANSVARLIG

Som lønnsansvarlig har du hovedansvaret for all lønnskjøringen i Ellingsen Seafood og våre to datterselskaper, og du vil ha ansvar for at vi har lønnssystemer og rutiner som sikrer rett lønn til rett tid.

Dine hovedarbeidsoppgaver vil være

  • Klargjøre og registrer faste og variable lønnsdata, herunder reiseregninger og behandling av refusjoner
  • Gjennomføre lønnskjøring med skatt og avgifter
  • Gjennomføre avstemminger og kontroller av angitte lønnsforhold
  • Rapportere og dokumentere forespurte data til offentlige myndigheter
  • Oppfølging av våre personalforsikringer og pensjonsordninger
  • Bistå med HR-relaterte arbeidsoppgaver

Vi ser derfor etter deg som er genuint opptatt av lønnsfaget og har interesser for IT-systemer.

Du har erfaring fra lønnsarbeid, og har solid kjennskap til lover og regler innen fagfeltet. En stor del av hverdagen gjøres i våre datasystemer. Du må derfor like å jobbe med ulike systemer, rutiner, håndtere flere oppgaver samtidig samt overholde frister. Har du erfaring med Payroll er det en fordel.

Som person er du strukturert ved at du har fokus på nøyaktighet og oppmerksomhet på detaljer som sikrer korrekte lønnsdata. Du vil bygge tillitsbaserte relasjoner med våre ansatte, så det vil være viktig med gode samarbeids- og kommunikasjonsferdigheter.

Av formelle kvalifikasjoner har du minimum 3-årig utdanning innen økonomi/regnskap/revisjon fra universitet eller høgskole. Dokumentert erfaring kan kompensere for formell utdannelse. Du må også ha god skriftlig og muntlig fremstillingsevne på norsk.

Hos oss i Ellingsen Seafood blir du en del av et godt arbeidsmiljø med gode og kunnskapsrike kolleger, og et konsern i vekst. Vi tilbyr deg:

  • Konkurransedyktige betingelser
  • Gode forsikrings- og pensjonsordninger
  • Kontorsted i Skrova/Svolvær.

Velkommen til oss!

Har du spørsmål til denne stillingen kan du kontakte Hugo Magne Kjelseth, mobil 915 33 450

Søknadsfrist onsdag 1. november

Du leverer din søknad og CV HER PÅ FINN.NO

Om arbeidsgiveren

Ellingsen Seafood er ett av Nord-Norges største havbrukskonsern. Hovedkontoret ligger på øya Skrova i Lofoten. Konsernet er fullintegrert med egen produksjon av smolt, matfisk og isoporkasser. Vi har også eget slakteri. Ellingsen Seafood har flere datterselskaper; Silver Seed, Lopack og Ellingsen Lofoten Eiendom. I vintersesongen produserer vi hvitfisk som selges fersk, saltet eller tørket. I sommerhalvåret har vi mottak av vågehval. Konsernet teller drøyt 100 ansatte. Du finner oss i Lofoten, samt i kommunene Hadsel, Lødingen,Tjeldsund og Tysfjord. Ellingsen Seafood har som mål å være i forkant av utviklingen. Vi er uredde og nytenkende. Fra Karsten J. Ellingsens oppstart i 1947 har flere generasjoner bidratt til å gjøre bedriften til det den er i dag.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *