Godt nytt år i 2021!

Jeg ønsker alle mine kunder, samarbeidspartnere, venner og forbindelser et riktig godt nytt og fremgangsrikt år! Bak oss legger vi et strevsomt og utfordrende år for mange, men heldigvis har også 2020 gitt positive opplevelser, nye relasjoner og bekjentskaper og fremgang på mange områder. Både for Kjelseth Consulting og for mange av mine kunder og samarbeidspartnere. Og for Kjelseth Consulting ble det tidenes beste år, både når det gjelder omsetning og resultat!

2021 kommer til å gi oss både oppturer og nedturer, og vi må sørge for å være godt forberedt, takle utfordringene og løse våre oppdrag på aller beste måte. For min del ser 2021 ut til å bli et aktivt og spennende år med mange oppdrag for dyktige kunder og samarbeidspartnere. Både innen rekruttering, søk og utvelgelse, organisasjonsutvikling og salgsledelse/markedsledelse blir det viktige oppdrag som skal løses. Det ser jeg virkelig fram til.

Harstadregionen, Hålogaland og Nord-Norge er mine primære markeder, men også utenfor landsdelen har det vært gjort viktige oppdrag i året som er gått. I 2021 ser det ut til å bli likedan. I 2020 har jeg hatt oppdrag for både lokale, regionale og nasjonale bedrifter og samarbeidet med mine oppdragsgivere har fungert meget godt. Nærhet til kundene, god kommunikasjon, fleksibilitet og svært god tilgjengelighet er viktige suksessfaktorer, i tillegg til profesjonell og kompetent utførelse av oppdragene. Summen av alt dette er det jeg ønsker å stå for og jeg lover å bidra til enda bedre prestasjoner, resultater og gode rekrutteringsprosesser for mine kunder også i 2021.

Et godt nytt og framgangsrikt år ønskes for oss alle!

Beste hilsen fra

Hugo Magne Kjelseth

Daglig leder og eier, Kjelseth Consulting AS