Godt nytt år i 2022!

Vi har lagt bak oss et utfordrende år i 2021 og ser med håp fram til mer sosial kontakt og færre begrensninger på grunn av pandemien i 2022. Starten på det nye året blir likevel preget av både omikron og krav om strenge smitteverntiltak både på jobb og hjemme, noe vi har fått god trening i de siste 2 årene.

Håp om et bedre 2022

For næringslivet generelt og Kjelseth Consulting spesielt, ble 2021 et veldig godt år både når det gjelder antall oppdrag, omsetning og resultat. Det har vært utrolig mye og interessant jobbing med ulike rekrutteringsoppdrag, i tillegg til styreverv, rådgivning og foredrag. På grunn av høy aktivitet i næringslivet generelt, har det vært og er fortsatt stor etterspørsel i markedet etter arbeidskraft. Og det ser absolutt ut til å fortsette i det nye året vi nå har så vidt startet på. Det gjelder innen de aller fleste bransjer, med unntak av reiseliv, hotell og restaurant. Vi får virkelig håpe på snarlig og varig bedring med forutsigbare rammebetingelser for alle som eier, driver og jobber innen disse bransjene i 2022.

Vi takker alle kandidater, kunder, forretningsforbindelser og samarbeidspartnere for det gode samarbeidet vi har hatt i 2021 og sender våre beste ønsker om et godt nytt år til dere alle!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *