HARSTAD TAXI SØKER MEDLEM FOR Å DRIVE EGET DROSJELØYVE TILKNYTTET VÅR SENTRAL

Vi ønsker søknad fra deg/dere som har et sterkt ønske om å drive egen virksomhet, og som nå ser muligheten for å realisere dette med eget taxi-løyve. Som løyvehaver og medlem i Harstad Taxi AS vil du få tilgang på den hjelp og støtte du trenger til kursing og godkjenning, nødvendig utstyr til taxien og tilknytning til vår taxisentral. Dette vil sikre deg det du trenger for å komme i gang med din egen virksomhet og bli medlem av vårt kollegium i Harstad Taxi.

Løyvet er ledig med oppstart 1.8.2021.

 

Vi ønsker at våre nye  har følgende personlige egenskaper som vil bli vektlagt ved tildeling av løyve:

  • Samarbeidsvillig, ha evne til å spille på lag, stor arbeidskapasitet
  • Være en seriøs og god arbeidsgiver for eventuelle leiesjåfører
  • Serviceinnstilt, profesjonell og dyktig i kundebehandling og høflig opptreden
  • Godt humør, glimt i øyet og positiv innstilling
  • Være en dyktig ambassadør for næringen vår generelt og Harstad Taxi spesielt

Søkere må ha en ryddig økonomi, beherske norsk språk godt både skriftlig og muntlig og være stødig i engelsk muntlig. Det vil være positivt om søkere behersker eventuelle andre fremmedspråk. Før signering av kontrakt må ny løyvehaver sørge for å inneha kjøreseddel for persontransport mot vederlag.

Har du spørsmål vedrørende de utlyste løyvene så ta gjerne kontakt med vår Daglige leder Finn Håker på e-post finn@harstadtaxi.no.

For utfyllende informasjon om det nye regelverket for taxi-næringen, samt hva du trenger for å starte som løyvehaver i Harstad Taxi, gå inn på vår hjemmeside www.harstadtaxi.no.

Vi ser frem til å motta din søknad med CV på e-post til: hugo@kjelseth.no

Søknadsfrist: Søndag 21. mars