Kjelseth Consulting bistår LIAS i Svolvær med rekruttering av ny økonomileder

Stillingsannonsen ligger fortsatt ute på jobbnorge, nå med utvidet søknadsfrist til 27. august. Har du utdanning innen økonomi/regnskap/revisjon, noen års jobberfaring fra dette fagområdet og ambisjoner om personlig og faglig utvikling, så kan dette være din nye drømmejobb. LIAS er et selskap med ulike virksomheter og mange interessante arbeidsoppgaver som garantert vil gi store muligheter og nye jobbutfordringer for deres nye økonomileder.

LIAS er Lofotregionens arbeids – og inkluderingsbedrift. Selskapet ble etablert i 1973 og har med tiden utvidet seg til å ha fire lokasjoner på Leknes og tre i Svolvær, her ligger også vårt hovedkontor. LIAS er en stor arbeidsplass i Lofoten med 100 ansatte. Kjernevirksomheten er knyttet til å formidle mennesker ut i arbeidslivet – dette er vårt samfunnsoppdrag, med NAV som hovedkunde. Selskapet tar ikke ut utbytte, overskuddet går til å utvikle våre tjenester, og styrke vårt samfunnsoppdrag.  

LIAS sine verdier er: Likeverd – Inkludering – Arbeid – Smidighet.  

Har du spørsmål og interesse for denne jobben er du velkommen til å ta kontakt med Hugo Magne Kjelseth i Kjelseth Consulting AS på mobil 915 33450.

Her finner du stillingsannonsen på jobbnorges hjemmeside: https://www.jobbnorge.no/ledige-stillinger/stilling/189515/oekonomileder