Kjelseth Consulting skifter undertekst og blir til Kjelseth rekruttering & rådgivning

Etter mange år med navnet Kjelseth Consulting, bytter vi nå undertekstene og blir til Kjelseth rekruttering & rådgivning. Den nye underteksten passer vår nordnorske tilhørighet og identitet veldig godt. Og vi forteller med enkle norske ord de tjenestene vi tilbyr til våre kunder, i stedet for det engelske ordet consulting som er mer “fremmed” og ikke er så spesifikt. Vi håper markedet vil ta godt i mot denne “lille”, men for oss viktige endringen.

Rekruttering & rådgivning er våre viktigste forretningsområder, og har vært det helt siden oppstarten i 2006. Det var derfor høyst på tide å bruke disse ordene også i underteksten på logoen, for å tydeliggjøre enda bedre hva vi tilbyr av tjenester. Markedet for rekruttering & rådgivning er utfordrende, spennende og voksende, med stor grad av konkurranse fra små lokale rekrutteringsbyrå, mellomstore regionale selskaper og store nasjonale og internasjonale rekrutteringsaktører. Den sterke konkurransen kommer våre kunder til gode, og vi må stadig strekke oss enda litt lenger med å levere topp kvalitet og profesjonalitet i våre tjenester, for å være konkurransedyktige.

Med et stadig strammere arbeidsmarked er det nødvendig å ta i bruk både nåværende og nye kanaler for bedre synlighet og enda mer treffsikre kandidatsøk. Samtidig som intervjuprosessene, testing og referansesjekk må utvikles for å bli enda bedre og synliggjøre forskjellene på de ulike kandidatene. Vi jobber enda hardere og enda bedre for å finne kvalifiserte kandidater til de ulike jobbene vi rekrutterer til. Og det er vi helt nødt til for velge den rette kandidaten – hun eller han som vi med størst mulig grad av sikkerhet kan predikere kommer til å bli en suksess i den aktuelle stilling.

Hvis din bedrift, organisasjon eller avdeling er i ferd med å rekruttere nye medarbeidere, ledere eller fagspesialister, så er dere hjertelig velkommen til å ta kontakt for en uforpliktende samtale om hva vi kan bidra med i den aktuelle rekrutteringsprosess. Vår erfaring, kompetanse og nettverk stilles gjerne til disposisjon for å hjelpe dere med den kanskje aller viktigste investeringen i år eller neste år – rekruttering av nye ansatte til virksomheten.

Hugo holder foredrag.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *