Kjelseth rekruttering & rådgivning bistår Norrøna med rekruttering til tre nye stillinger i Nord-Norge

Norrøna Storkjøkken er stolte av å være en av landets ledende totalleverandører av storkjøkken. Hos dem finner du alt fra isskje til kjølerom, og blant deres kunder er både lokale gatekjøkken og Michelin-restauranter, Forsvaret og offshore. Men visste du at Norrøna Storkjøkken leverer mye mer enn bare kjøkken?

         

De leverer jevnlig utstyr til vaskeri, innredninger, garderober til skoler og barnehager og rengjøringsutstyr. Hos dem finner du et team med bred erfaring innen prosjektplanlegging og tegning, salg, montering og service. I over 70 år har Norrøna Storkjøkken jobbet med å bygge kompetanse, og har blitt ledende i landet på logistikk og kundeservice i denne bransjen. Deres hovedkontor ligger i Stavanger og de fordeler sin kompetanse på kontorer i hele Norge. Nå skal de styrke bemanningen i Nord-Norge og søker både ny Selger og Servicetekniker til kontoret i Harstad og en ny Selger til sitt kontor i Bodø.

Det er avdelingsleder Jan Inge Hansen fra Harstad, som leder Norrøna Storkjøkken i Nord-Norge. Den positive utviklingen i hele Nord-Norge inspirerer Norrøna og Jan Inge til å øke bemanningen. De ønsker å være med på veksten innen både hotell, restaurant, Forsvaret, kantiner, barnehager og skoler for å nevne noen av de viktige kundegruppene til Norrøna Storkjøkken. De har valgt Kjelseth rekruttering & rådgivning som sin rekrutteringspartner i Nord-Norge noe vi setter stor pris på og er veldig stolte av. Vi har i dag annonsert de tre nye stillingene og ser frem til å motta søknader fra kvalifiserte og motiverte selgere i Harstad og Bodø og serviceteknikere i Harstad.

Her er link til de tre ledige stillingene på finn.no:

Les mer om stillingen som SERVICETEKNIKER i Harstad

Les mer om stillingen som SELGER i Harstad

Les mer om stillingen som SELGER i Bodø

 

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *