Minst 100 ledige stillinger totalt i Harstad – Her er 10 utvalgte jobber som annonseres nå!

Det er mye optimisme i Harstad om dagen, noe som også viser seg i antall ledige stillinger som er utlyst. På finn.no er det tilsammen 49 jobber i Harstad som er annonsert ledige, mens vi på nav.no finner så mange som 83 ledige jobber. Noen av disse jobbene er annonsert begge steder, men det er nærmere 100 ledige stillinger totalt som skal besettes i løpet av de nærmeste ukene.

Jeg har sett på de mange jobbene som er ledige og plukket ut 10 av disse. De viser bredden i byens og regionens arbeidsmarked, og viser at det finnes attraktive jobber innen mange yrker og bransjer.

1) Hålogaland Kraft søker HR-rådgiver organisasjonsutvikling og digitalisering med søknadsfrist 3. april.

2) Teknor AS opplever økende oppdragsmengde og søker ny Mekaniker. Søknadsfristen er allerede tirsdag 26. mars.

3) Sparebank 1 Nord-Norge søker FINANSIELL RÅDGIVER, søknadsfrist 7. april.

4) Pizzabakeren Harstad søker ny AVDELINGSLEDER, og ønsker søknader fra interesserte kandidater snarest.

5) IT-utviklingsselskapet RESIGHT søker etter flere UTVIKLERE. Søknadsfristen har de satt til 31. mars.

6) Skogstad Sport på Amfi Kanebogen søker ny BUTIKKSJEF ( Harstads beste kremmer ). Fristes du av den jobben må du søke innen tirsdag 26. mars.

7) Monte’r Per Strand AS søker SELGER til sin PROFFKUNDEAVDELING. Søknadsfrist SNAREST.

8) BARK SPISERI & BAR søker etter både servitører og kokker. Tilsammen har de 4 ledige stillinger og søknadsfristen er SNAREST.

9) FORSVARET, Personell og lønnsavdelingen i Storgata 40 i Harstad søker nye rådgivere/konsulenter til HR / LØNN. Søknadsfrist 31. mars.

10) Universitetssykehuset Nord-Norge (UNN) i Harstad har ledige stillinger både som SYKEPLEIERe og BARNE- OG UNGDOMSARBEIDER. Søknadsfrist 31.mars.

I tillegg til disse 10 utvalgte stillingene er det minst 90 flere og helt sikkert mange som ikke blir utlyst. Det er derfor gode muligheter til å skaffe seg ny jobb i Harstad og det finnes noe for enhver smak.

Her er de ledige stillingene som er lyst ut på nav.no: https://arbeidsplassen.nav.no/stillinger?counties[]=TROMS&municipals[]=TROMS.HARSTAD

Og på finn.no er det disse jobbene som er ledige i Harstad: https://www.finn.no/job/fulltime/search.html?q=harstad