Drømmer du om å drive din egen restaurant?
Nå har du muligheten på Sabrura City Nord i Bodø!
For nå kommer endelig Sabrura til Bodø og City Nord. Her skal de åpne en 200 kvadrats restaurant i den nye fløyen som skal stå klar i juni 2025. Planlagt åpningsdag er torsdag 12. juni.
Som restauranteier i Sabrura får du i pose og sekk. Konseptet er bygd på franchise og du får drive restauranten som din egen med suksessoppskriften lagt i hånda. Konseptet har vi allerede testet, skrellet og glasert. Jobben din blir å skape en arbeidsplass hvor du og folka dine trives.
Vi ser etter deg som:
- er lidenskapelig opptatt av mat og har erfaring fra servicebransjen
- er en relasjonsbygger som er trygg i lederrollen
- er raus og inkluderende – du deler erfaringer og unner kolleger suksess
- har et øye for detaljer og leverer høy kvalitet og gode gjesteopplevelser
- ser muligheter fremfor problemer
- er glad i å ha flere baller i luften, og har evnen til å lande dem
- har gode muntlige- og skriftlige norskkunnskaper
I Sabrura er du eier av din egen restaurant, samtidig som du har et solid støtteapparat i ryggen. I tillegg får du:
- en fiks ferdig restaurant som gir gjestene stilrene omgivelser å nyte sushien
- verktøyene du trenger for å lykkes med en lønnsom og populær sushirestaurant
- grundig opplæring konseptet – i rutiner, økonomi, markedsføring, ledelse og HR
- dekket kursene du trenger
- butikkdatasystem med råvarekontroll og ferdig system for IK-mat
- tilrettelegging for personlig utvikling som leder, inkludert årlige samlinger
- bli en del av en solid og profesjonell kjede med klare vekstambisjoner
Du kommer altså til dekket bord, men tar ansvar for å bygge entusiasme og styre skuta i riktig retning. I havet finnes det flust av muligheter, du må bare tørre å satse.
Tør du å gripe denne unike muligheten?
Da er du velkommen til å ta kontakt med vår rekrutteringsrådgiver:
Hugo Magne Kjelseth
mobil 915 33450 eller på e-post hugo@kjelseth.no
Send meg gjerne din CV og en kortfattet søknad på mail i dag.
Hva er suksessoppskriften vår?
Er du nysgjerrig på hvorfor gjestene fortsetter å strømme til Sabrura? Ingen bestikkelser, kun en rå forretningsidé. Sushibuffet laget av førsteklasses råvarer – til en folkelig pris.
Det liker mannen, dama og ungene i gata🤩
I tillegg passer vi på å gi gjestene god stemning rundt fatet. Lokalene skaper en god atmosfære. Det er rent, pent og ryddig. Du føler deg sett og ivaretatt – også når det er full kok i restauranten. Og så har du oss, da, som gleder oss over å skape gode Sabrura-opplevelser hver eneste dag og som er utrolig stolte av det vi får til sammen.