Restauranteier

Sabrura City Nord

Sted: Bodø
Søknadsfrist: Så snart som mulig

Drømmer du om å drive din egen restaurant?
Nå har du muligheten på Sabrura City Nord i Bodø!

For nå kommer endelig Sabrura til Bodø og City Nord. Her skal de åpne en 200 kvadrats restaurant i den nye fløyen som skal stå klar i juni 2025. Planlagt åpningsdag er torsdag 12. juni.

Som restauranteier i Sabrura får du i pose og sekk. Konseptet er bygd på franchise og du får drive restauranten som din egen med suksessoppskriften lagt i hånda. Konseptet har vi allerede testet, skrellet og glasert. Jobben din blir å skape en arbeidsplass hvor du og folka dine trives.

Vi ser etter deg som:

  • er lidenskapelig opptatt av mat og har erfaring fra servicebransjen
  • er en relasjonsbygger som er trygg i lederrollen
  • er raus og inkluderende – du deler erfaringer og unner kolleger suksess
  • har et øye for detaljer og leverer høy kvalitet og gode gjesteopplevelser
  • ser muligheter fremfor problemer
  • er glad i å ha flere baller i luften, og har evnen til å lande dem
  • har gode muntlige- og skriftlige norskkunnskaper

 

I Sabrura er du eier av din egen restaurant, samtidig som du har et solid støtteapparat i ryggen. I tillegg får du:

  • en fiks ferdig restaurant som gir gjestene stilrene omgivelser å nyte sushien
  • verktøyene du trenger for å lykkes med en lønnsom og populær sushirestaurant
  • grundig opplæring konseptet – i rutiner, økonomi, markedsføring, ledelse og HR
  • dekket kursene du trenger
  • butikkdatasystem med råvarekontroll og ferdig system for IK-mat
  • tilrettelegging for personlig utvikling som leder, inkludert årlige samlinger
  • bli en del av en solid og profesjonell kjede med klare vekstambisjoner

Du kommer altså til dekket bord, men tar ansvar for å bygge entusiasme og styre skuta i riktig retning.  I havet finnes det flust av muligheter, du må bare tørre å satse.

Tør du å gripe denne unike muligheten?

Da er du velkommen til å ta kontakt med vår rekrutteringsrådgiver:

Hugo Magne Kjelseth
mobil 915 33450 eller på e-post hugo@kjelseth.no

Send meg gjerne din CV og en kortfattet søknad på mail i dag.

 

Hva er suksessoppskriften vår?

Er du nysgjerrig på hvorfor gjestene fortsetter å strømme til Sabrura? Ingen bestikkelser, kun en rå forretningsidé. Sushibuffet laget av førsteklasses råvarer – til en folkelig pris.

Det liker mannen, dama og ungene i gata🤩

I tillegg passer vi på å gi gjestene god stemning rundt fatet. Lokalene skaper en god atmosfære. Det er rent, pent og ryddig. Du føler deg sett og ivaretatt – også når det er full kok i restauranten. Og så har du oss, da, som gleder oss over å skape gode Sabrura-opplevelser hver eneste dag og som er utrolig stolte av det vi får til sammen.

Om

Sabrura City Nord

Våre verdier oppsummeres i ordet ELSK💛 og fører vei i vår arbeidshverdag: EIERSKAP – Vi er stolte ambassadører som tar ansvar for hele virksomheten – økonomisk og sosialt. Aldri halvveis, aldri litt. LIDENSKAP – Vi brenner for jobben vår, trives i et sultent prestasjonsmiljø og har et varmt hjerte for mat og mennesker. SAMSPILL – Vi spiller hverandre gode, unner andre suksess og vet at vi alltid presterer sterkest sammen. KREMMERÅND – Vi er offensive og griper muligheter for utvikling og vekst. Vi vet at gode resultater kommer av å skape og gjenskape fine gjesteopplevelser – bedre for hver dag.

Kontakt

For spørsmål angående stillingen kan du kontakte oss eller oppgitt kontaktperson i stillingsbeskrivelse ovenfor.

Hugo Magne Kjelseth