Selfa Arctic på Rødskjær rigger seg for vekst og store muligheter!

De søker nå daglig leder, prosjektleder og båtbygger som skal være med å lede det viktige arbeidet. Er du klar for nye og spennende utfordringer?

Da kan det være deg vi ser etter.

 

 

Til vår avdeling på Rødskjær, 3 mil sør for Harstad har vi ledig følgende utfordrende og interessante stillinger:

  • Daglig leder

  • Prosjektleder

  • Båtbygger med sterk teknisk kompetanse

 

Vi har virksomhet på Rødskjær like sør for Harstad og i Trondheim. Totalt sysselsetter vi ca. 60 ansatte. Vi ser store muligheter i markedet fremover og har ambisjoner om å vokse både i aktivitet og antall ansatte.

Her er en nærmere beskrivelse av våre tre ledige stillinger:

Daglig leder:

Vår nye daglige leder får personal- og resultatansvar for avdelingen på Rødskjær. Vi ser for oss at du har bakgrunn som ingeniør, teknisk fagskole eller annen relevant utdanning/praksis.

Du har stor arbeidskapasitet, gode lederegenskaper og brenner for å bygge et godt team med dine ansatte som sammen skal skape meget gode resultater.

Du motiveres av oppdraget om å selge og bygge båter av høy kvalitet, også med null- og lavutslippsteknologi. Det er naturlig for deg å jobbe målrettet og strukturert og du liker å omgås både kunder, ansatte og samarbeidspartnere i løpet av arbeidsdagen.

Prosjektleder:

Vår nye prosjektleder har gjerne utdanning som skipsingeniør/ingeniør innen elektro/maskin og relevant praksis fra båtbygging eller annen mekanisk industri/verksteddrift.

Du er ryddig og strukturert i ditt arbeid, og liker å være sentral i arbeidet med det grønne skiftet og ha fokus på null- og lavutslippsteknologi.

Du har erfaring fra prosjektledelse og evner både å ha en helhetlig forståelse og oversikt, samtidig som du er opptatt av å følge opp og sikre nødvendig kvalitet i detaljene.

Båtbygger:

Vår nye båtbygger har relevant erfaring fra lignende virksomhet og ønsker å bidra til innovasjon og det grønne skiftet innen fiskeflåten.

Du trives med byggeteknisk krevende utfordringer, er ryddig og strukturert og jobber godt både selvstendig og i samarbeid med de andre i teamet ditt. Du er pålitelig, pliktoppfyllende og møter på jobb til rett tid.

Du er fleksibel, tar alltid i et tak og yter det lille ekstra når tidsfrister skal nås eller våre kunder har behov som må løses på kort varsel. Ingeniører oppfordres til å søke.

For ytterligere informasjon om stillingene ta kontakt med:

  • Rekrutteringsrådgiver, Hugo Magne Kjelseth, tlf: 915 33 450

Du kan også kontakte:

  • Eier og daglig leder, Erik Ianssen, tlf: 909 229 15 eller Christina Ianssen, tlf: 921 43 432
  • Søknadsfrist: Snarest (vi innkaller aktuelle kandidater til intervju fortløpende)
  • Send din søknad på e-post til: hugo@kjelseth.no

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *