Seniorrådgiver prosjektavdeling søkes til Åkerblå

Er du vår nye seniorrådgiver i Prosjektavdelingen?

Som følge av økt etterspørsel har vi nå behov for en seniorrådgiver til vår prosjektavdeling i Region Nord. I prosjektavdelingen er vårt viktigste fokus å hjelpe våre kunder med å kartlegge og finne løsninger på nye utfordringer. Avdelingen utfører i all hovedsak faglig rådgivning knyttet til fiskehelse og miljø, forvaltningsmessige prosesser, prosessledelse av søknader, ansvar for lokalitetsutvikling og prosjektledelse for våre kunder og samarbeidspartnere.

I stillingen som seniorrådgiver i prosjektavdelingen til Åkerblå må du være faglig dedikert, ha bred kunnskap og erfaring fra havbruksnæringen, og være motivert for å utvikle avdelingen videre gjennom å:

  • Oppfølging og bistand til både eksisterende og nye kunder
  • Kartlegge og identifisere nye trender og markedsbehov
  • Lede større prosjekter og koordinere helhetlige leveranser på tvers av fagmiljø
  • Lede og gjennomføre tilbuds- og anbudsprosesser
  • Sikre optimal kostnadsstyring og ressursbruk i våre leveranser
  • Sørge for god samhandling og økt synergi mellom de ulike fagområdene i Åkerblå

Den rette kandidaten som seniorrådgiver har prosjektledererfaring med gode evner til å bygge relasjoner, til både nye og eksisterende kunder, og til samhandling og kommunikasjon – internt og eksternt. Du har gode organisatoriske evner og er strukturert. For å lykkes i stillingen må du være selvstendig og ansvarsbevisst, se muligheter og ha fokus på resultat og måloppnåelse. Du har faglig integritet, er ydmyk og tør å ta de viktige diskusjonene. Erfaring med akvakultursøknader og forvaltning av akvakulturnæringen vil være også være fordelaktig.

Du har høyere utdanning som er havbruksrelatert. God kjennskap til faget og relevant erfaring fra bransjen kan kompensere for manglende utdanning. God muntlig og skriftlig fremstillingsevne på norsk, og gjerne også engelsk, er et krav for stillingen. Det må påregnes noe reisevirksomhet i stillingen, så førerkort klasse B er et krav.

Vi kan tilby et stort og engasjert fagmiljø i et stadig voksende konsern. Gode utviklingsmuligheter og tverrfaglige samarbeid. Konkurransedyktige lønnsbetingelser, og gode pensjons- og forsikringsordninger. Ønsket kontorsted for stillingen er i Tromsø. I trivelige lokaler, med gangavstand til sentrum, har vi etablert et unikt fagmiljø på tvers av våre avdelinger på miljø og fiskehelse. For den rette kandidaten er vi likevel villig til å vurdere andre av våre kontorsteder i Nord-Norge. Hvis du ønsker deg inn på laget til Norges største fagmiljø innen feltet, søk på stillingen!

Ta gjerne kontakt med Hugo Magne Kjelseth på mobil 915 33450 for mer informasjon om stillingen.

Søknadsfrist 31. mai – aktuelle kandidater kan bli vurdert løpende så søk gjerne i dag!

Se hele stillingsannonsen på Åkerblå sin søknadsportal og SØK HER

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *