Skipsingeniører – vil du være med å bygge verdens første hydrogen fiskefartøy?

Selfa Arctic er en båtprodusent, teknologileverandør og et godkjent foretak med fokus på null- og lavutslippsteknologi. I 2015 leverte vi verdens første elektriske fiskefartøy MS Karoline. Alle våre nybygg leveres nå som hybride fiskefatøy. Selskapet har en løpende nybyggproduksjon av kystfiskefartøy under 15 meter i glassfiberkompositt, og driver reparasjon og vedlikehold av alle typer fartøy med hovedvekt på mekanisk- og glassfiberarbeid. I tillegg er selskapet et godkjent foretak som gjør godkjenningsarbeid på yrkesfartøy. Vi har virksomhet på Rødskjær sør for Harstad og i Trondheim med totalt 60 ansatte.

 

 

Selfa Arctic søker etter to skipsingeniører som skal arbeide med marine konstruksjoner, stabilitet og styrkeberegninger samt produktutvikling.

I nybyggavdelingen skal de snart igangsette byggingen av verdens første nullutslipps fiskefartøy. Det er bruk av en 100 kWh fuelcelle, 33 kilo trykksatt hydrogentank og batterier som gjøre dette mulig. Du får jobbe med de aller beste fagmiljø på slik teknologi – primært mange aktører fra hydrogenferga MF Hydra. Du får mulighet til å bli en del av et utviklingsorientert team og jobbe med en kjent merkevare.. Stillingen kan besettes enten i Harstad eller Trondheim

I Selfas reparasjonsavdelinger i Trondheim og Harstad har de mange ombyggingsprosjektet som krever god kompetanse på tegning, beregning, planlegging og godkjenning av de ulike prosjektene. Og utvikle produktene som en del av produksjonen med teknisk dokumentasjon og godkjenning.

Selfa Arctic er et Godkjent Foretak

Mot eksterne kunder vil stabilitetsberegninger, oppmåling og godkjenningsarbeid være en del av hverdagen. Det stilles høye krav til nøyaktighet og gjennomføringsevne. Stillingen passer deg som ønsker å kombinere tekniske fag med produksjon og produktutvikling.

Selfa Arctic ønsker at våre nye skipsingeniører har følgende faglige kvalifikasjoner:

Utdannelse med minimum bachelor i marin teknikk eller tilsvarende.

Erfaring er en fordel, men nyutdannede vil også bli vurdert.

Arbeidsspråket er norsk.

Arbeidssted Rødskjær utenfor Harstad og Skippergt 16 i Trondheim (Dora 2 – Trondheim Maritime Senter. Noe reisevirksomhet må påregnes. For mer informasjon kontakt vår rekrutteringsrådgiver Hugo Magne Kjelseth på telefon 915 33450.

Søknadsfrist er 15.01.2023.

Vi kaller inn aktuelle kandidater fortløpende.

Se hele annonsen på finn.no OG SØK HER

     

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *