Solar Norge AS søker en engasjert og nytenkende klart-jeg-kan avdelingsleder i Harstad

Har du et brennende engasjement for salg? Har du i tillegg leder- eller teamledererfaring? Da er du kanskje vår nye Avdelingsleder i Harstad! Her vil du ha et betydelig salgsansvar, samt personalansvar for tre erfarne medarbeidere. Stillingen rapporterer til Regionsjef Nord, Roger Withbro (Trondheim).

Hva går jobben ut på?
Du får ansvar for salgsresultat, budsjett og drift av avdelingen i Harstad, bestående av Kompetansesenter (innesalg) og vår proff-butikk. Du skal drive oppsøkende salg og være Solar sine øyne og ører i markedet slik at vi kommer i posisjon til å vinne prosjekter ved å tilby unike løsninger og etablere langsiktig og verdiskapende samarbeid med våre kunder. Du vil forvalte og utvide en betydningsfull kundeportefølje og drive aktivt salg og oppfølging ovenfor eksisterende og nye kunder. Som personalleder er din oppgave sikre forståelse for og gjennomføring av strategiske føringer, samt følge opp og rapportere på mål og resultater. En nøkkelfaktor blir i aktivt samarbeide med øvrige salgsavdelinger i Nord, og sikre at teamet jobber mot felles mål og avdelingen som helhet holder tritt med endringer i markedet og bransjen for øvrig. 

Lederskap i Solar handler om å fremme samarbeid, skape trivsel og ta ansvar. Solar leverer fremtiden, og samarbeidet med våre kunder gjør dem og oss til vinnere i markedet. Vi kaller det Stronger Together!

Er du en klart-jeg-kan-type? Høres dette ut som din nye drømmejobb? Da vil vi gjerne høre fra deg! Send oss din CV og en kort søknad snarest. Ta kontakt med vår rådgiver Hugo Magne Kjelseth hos Vesir AS, telefon 91533450 eller Regionsjef Nord, Roger Withbro, på telefon 92649000, dersom du ønsker mer informasjon. Aktuelle kandidater vil bli kontaktet fortløpende. 

For å søke på jobben – gå inn på Solars hjemmeside her

Velkommen med din søknad!