Stor markedskampanje for ÅKERBLÅ i Amedia og Namdalsavisa!

Se de ledige stillingene Gå til kampanjen

Etableringen av nytt avdelingskontor for Åkerblå AS i Rørvik, innebærer rekruttering til 4 nye stillinger.

Kjelseth Consulting har fått oppdraget med disse rekrutteringene og bidrar med aktivt søk i markedet etter kandidater.

I tillegg sikrer vi oss drahjelp av en felles markedskampanje sammen med 3 andre selskaper, som har sin virksomhet på Rørvik.

Kampanjen organiseres i samarbeid med INNOVArena AS, som er et klynge- og næringsfelleskap i Rørvik med til sammen 51 klyngebedrifter og et kontorfellesskap med mer enn 100 ansatte fordelt på flere bedrifter.

I forbindelse med rekruttering av nye medarbeidere til attraktive stillinger innen de blå næringer, har INNOVArena et samarbeid med Åkerblå AS og 3 andre bedrifter om en rekrutteringskampanje.

Kampanjen kjøres i ulike medier som Namdalsavisa, Amedia, facebook, LinkedIn og de ulike bedriftenes hjemmesider og sosiale medier. Målet er både å synliggjøre mange ledige nye jobber, og markedsføre Rørvik og Ytre Namdalen som en attraktiv region å flytte til, bo og jobbe i. Alle interesserte er velkommen til å ta kontakt med Hugo Magne Kjelseth på mobil 915 33450 for å høre mer om de interessante stillingene innen fiskehelse, miljø og arealplanlegging, hos Åkerblå AS på Rørvik.