Styrearbeid

Kjelseth Consulting AS tilbyr både rekruttering av styreledere og styremedlemmer til våre kunder. Dette gjøres i nært samarbeid med bedriftens eiere, valgkomite eller nåværende styre og som all rekruttering handler det om å kartlegge behov for hvilken kompetanse og erfaring det enkelte styre har. Og gjennom vårt store nettverk av kandidater lete opp, forespørre og rekruttere kandidater til det aktuelle styret. Dette har vi god erfaring med og bistår gjerne din bedrift eller organisasjon i dette arbeidet. Det være seg rekruttering av kandidater til styrer i næringslivet eller frivillige organisasjoner og Stiftelser.

Kjelseth Consulting AS tilbyr også sin styrekompetanse til interesserte bedrifter som ønsker å profesjonalisere sitt styrearbeid eller ønsker kompetansen vår inn i sitt styre. Med vår erfaring fra HR, rekruttering, salg, marked og ledelse dekker vi flere fagområder som er nyttige for de fleste profesjonelle styrer. I tillegg er vårt nettverk både innen næringsliv, politikk, idrett og det offentlige svært stort, noe som kommer til stor nytte for å styrke relasjoner, dialog og nye forretningområder.

Så til alle som jobber med å rekruttere styreledere eller styremedlemmer – vær velkommen til å ta kontakt for en uforpliktende og konfidensiell samtale. Vi har både lang erfaring fra Styrearbeid og fullført Styrelederstudiet fra BI. Det sikrer at både realkompetansen og formalkompetansen er på plass, og vil kunne bidra til å hjelpe din bedrift eller organisasjon.