Vil du være med på noe TUNGT i Vesterålen?

 

Vi holder på med siste finpuss for vårt nye og moderne verksted for tunge kjøretøy i Vesterålen.

Vil du være med på laget?

Til å bygge opp, være med å drifte og videreutvikle vårt verksted for tunge kjøretøy søker vi etter mekanikere og verksmester/teknisk leder. Er du mekaniker med 4 års erfaring og har lyst til å ta steget videre til å bli leder, er vi svært interessert i å høre fra deg.

 

Arbeidsoppgavene for verksmester/teknisk leder vil være:

  • Faglig og teknisk ansvarlig for verksteddriften på tungbil avdelingen.
  • Utføre mekanisk arbeid og PKK/EU-kontroller på biler og tilhengere.
  • Ajourhold av kvalitetssystemet.
  • Kundebehandling, salg og oppfølging – kundekommunikasjon på epost og telefon.

Arbeidsoppgavene for mekaniker vil være:

  • Utføre mekanisk arbeid og PKK/EU-kontroller på biler og tilhengere.

Som verksmester ønsker vi at du har fagbrev som mekaniker for tunge kjøretøy og oppfyller krav for bilverksted 04. Du er selvgående og liker struktur og god orden. Du har kremmerånd og gode datakunnskaper, godt humør og er en god lagspiller. Sertifikat for tunge kjøretøy vil også være et krav, om du ikke innehar dette finner vi en løsning sammen.

Som bilmekaniker ønsker vi deg med fagbrev, enten for lette eller tunge kjøretøy da vi også vil betjene en del av våre varebilkunder fra det nye verkstedet.

I vår organisasjon har vi gode utviklingsmuligheter gjennom kursing og etterutdanning. Mercedes-Benz Trucks & Buses er en sterk merkevare som er i rivende teknologisk utvikling, og vi har mange kunder som etterspør våre produkter.

Sammen med våre fagfolk på avdelingene i Tromsø og Harstad ønsker vi å bygge et sterkt og godt servicenett for våre kunder i regionen.

Vi ønsker å bygge opp avdelingen sammen med det nye teamet av dyktige fagfolk og håper du vil ta kontakt med oss for en nærmere prat.

Vi tilbyr bl.a. personlige og faglige utfordringer, en trygg arbeidsplass i en solid organisasjon med gode pensjons- og forsikringsordninger, samt konkurransedyktige betingelser.

Ta kontakt med vår rekrutteringsrådgiver for mer informasjon: Hugo Magne Kjelseth, mobil 915 33450

Din søknad på jobb hos Teknisk Bureau på Sortland sender du HER

 

Galleribilde 1 av 4

Om arbeidsgiveren

Teknisk Bureau er en av Nord-Norges eldste og største bilforhandlere og har historie tilbake til 1929. Selskapet har hovedsete i Tromsø og er også representert på Finnsnes, Bardufoss, Harstad, Narvik, Sortland og Leknes. Vi representerer i dag merkene Mercedes-Benz, Kia, Peugeot, Opel og Citroën og forhandler både personbiler, varebiler, lastebiler og busser. Vi tilbyr også alt innen verkstedtjenester, deler og tilbehør samt karosseri og lakk med egen skadeavdeling på Sortland og gjennom eierandeler i Bilbyen Skadesenter som har avdelinger i Tromsø, Finnsnes, Alta og Vadsø. Konsernet omfatter også eiendomsselskaper.

Teknisk Bureau er med sitt produktutvalg en komplett billeverandør. Vi er i en spennende bransje og selskapet er i vekst med flere nye merker og flere nye forhandlere. Vi trenger deg som er serviceinnstilt, engasjert og trives i en hektisk hverdag. Vi tilbyr mange spennende faglige utfordringer i et lokalt veletablert og solid selskap.

Teknisk Bureau har ambisiøse planer for fremtiden, og har som målsetning å bli et av Norges beste bilhus med de mest fornøyde kundene. Konsernet omsetter for i ca 1 milliard kroner, selger over 2 100 nye og brukte biler og har 200 medarbeidere.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *