Vi satser! Vil du være med på laget og fylle nye Bark med liv?

Til høsten flytter Bark inn i nye og større lokaler og søker derfor kjøkkensjef, kokker, servitører og lærlinger. Vi er klare for å ta imot hele 8 nye kolleger i teamet vårt!

Bark startet opp i Harstad i 2013 og ble umiddelbart en stor suksess i restaurantlivet i Harstad. Nå har vi vokst oss ut av våre lokaler og til høsten flytter vi inn i fantastiske Arena Larsneset. Beliggenheten vår blir fortsatt i hjertet av Harstad sentrum, men et ekstra pluss er at vi får beliggenhet helt ute på kaikanten. Vi kan derfor gi våre gjester et uforglemmelig måltid, hyggelig bevertning og en fantastisk utsikt.

Våre gjester skal føle seg velkomne i en lun og tøff atmosfære. Innendørs vil vi kunne ha opp til 110 gjester, som er det dobbelte av hva vi har hatt til nå. I sommerhalvåret vil vi også kunne tilby uteservering på kaikanten.

Gode matopplevelser har vært og vil alltid være i fokus hos oss. Ved å flytte lokaler har vi selvsagt oppgradert kjøkkenet vårt og ønsker å ta i bruk nye teknikker og det beste utstyr for å kunne tilby våre gjester nye og spennende matopplevelser.

Er du den vi kikker etter?

Vi er på jakt etter

  • 4 nye kokker/kokkelærlinger – hvorav en av disse også blir kjøkkensjef.
  • 4 nye servitører/servitørlærlinger

Vi ønsker deg som elsker jobben din, som er engasjert og har lyst å være med i teamet vårt.

Vi tilbyr en solid og attraktiv arbeidsplass med konkurransedyktige betingelser, tilrettelagt arbeidstid med attraktiv turnus. Vi har solid kunnskap med mye faglig stolthet og vi lover deg et godt arbeidsmiljø.

Om du er student/skoleelev og bare har mulighet til å jobbe hos oss i sommer, så er det også interessant. Oppstart for alle stillingene vil være så snart som mulig, da vi forventer oss en travel sommer og høst.

Send din søknad + CV på e-post til: hugo@kjelseth.no

Søknadsfrist: Snarest. Vi inviterer aktuelle kandidater til intervju raskt etter mottatt søknad.

For mer informasjon kan du ta kontakt med:

  • daglig leder Nils på telefon 913 15325
  • driftssjef Chanett på telefon 958 82766
  • rekrutteringsrådgiver Hugo på telefon 915 33450

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *