Mal Proff i Harstad har ledig jobb som butikkmedarbeider med salg til Proffmarkedet

For en stor og profesjonell nasjonal kunde, Mal Proff i Mestergruppen, har jeg ledig en spennende og utfordrende jobb som butikkmedarbeider. I deres butikk på Mercur i Harstad er de 5 ansatte som selger maling, gulv og alt tilbehør til overflatebehandling til næringslivet / proffmarkedet.

Nå ønsker de seg en ny og dyktig kollega i sin proffbutikk.

Mal Proff Pure Crafts - Mal Proff

Har du jobberfaring fra byggevarebransjen, B2B-salg i annen bransje eller butikk/relevant salgserfaring, kan du være svært aktuell for denne jobben. Mal Proff tilbyr et trivelig og godt arbeidsmiljø, stort fokus på service og kvalitet og arbeidstid mandag til fredag mellom 0630 – 1530 (skiftordning). Jobben som butikkmedarbeider med salg av maling, gulv og tilbehør til proffmarkedet, innebærer en del tunge løft og krever at du er i god fysisk form og liker fysisk arbeid.

Send meg din søknad og CV / kontaktinfo på e-post til: hugo@kjelseth.no 

Eventuelt ring meg på mobil 915 33450. Søknadsfrist snarest.

 

Om arbeidsgiveren

Mal Proff er den ledende proffkjeden i Norge innen maling, gulv og alt tilbehør til overflatebehandling. Med 78 utsalgssteder og det bredeste sortimentet i bransjen, omsetter Mal Proff for ca. 1 milliard kroner årlig og har ca. 100 ansatte over hele landet. Mal Proff er eid av Malorama AS som igjen er et heleid datterselskap av Mestergruppen AS.

Du kan lese mer om Mal Proff i Harstad her: Annonsørinnhold: Mal Proff Harstad – ny butikk for proffmarkedet – ht.no

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *