Sigdal i Harstad søker resultatorientert og operativ eier

Sigdal har nylig etablert seg i Harstad og søker engasjert og stødig eier med godt kremmerinstinkt. Butikken drives under et “franchise-light”-konsept og eier vil ha forhandleravtale med Sigdal. Kjelseth Consulting bistår Sigdal (Nobia Norway er selskapet som forvalter de kjente kjøkkenmerkene Sigdal og Norema i Norge) med denne viktige rekrutteringen og ser frem til uforpliktende og konfidensielle samtaler med interesserte og motiverte kandidater.

Den vi søker er en trygg og inspirerende leder, som er synlig og deltagende i daglige gjøremål. Du motiverer, involverer og støtter dine medarbeidere slik at de lykkes å gjøre sitt ytterste for å gi alle kunder en god opplevelse. Vi ønsker at du skal være en som bidrar til å skape engasjement på arbeidsplassen, holde deg faglig oppdatert og dele din kunnskap med resten av teamet.

Vi trenger deg som kan etablere og utvikle din kundeportefølje. Du må kunne sette søkelys på både store og små kunder, evne å etablere gode forretningsforbindelser og ha et øye for forretningsmuligheter.

Vi tilbyr spennende arbeidsoppgaver innen eierskap og ledelse, salg, markedsføring og personalledelse. 

Les hele stillingsannonsen på finn.no på vedlagte lenke: HER

Der kan du også legge inn din søknad på jobben.

 

Dette er en svært interessant mulighet for den rette personen, og ta gjerne uforpliktende og konfidensiell kontakt med Hugo Magne Kjelseth på mobil 915 33450 for mer informasjon. Søknadsfrist så snart som mulig – vær velkommen til å ta kontakt eller levere din søknad snarest.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *