Teknisk Bureau på Sortland søker bilmekanikere

Teknisk Bureau AS søker etter 2 dyktige mekanikere med fagbrev til vår avdeling på Sortland.
Vi er et selskap i vekst og leverer et betydelig antall biler, og vi trenger derfor flere med på laget. Vi ser for oss at våre nye mekanikere er lettbente og positive personer som liker å jobbe selvstendig, men også er gode lagspillere. Vi ønsker at de behersker norsk muntlig og skriftlig, har interesse for faget og den rivende teknologiske utviklingen som er i bilbransjen. Jobben vil bestå i service og reparasjoner på våre bilmerker der vi også vil besørge nødvendig kursing via våre sterke leverandører.I ryggen vil våre nyansatte bilmekanikere ha et sterkt konsern og svært gode merkevarer som ønsker å satse på dem og deres faglige utvikling. Vi har gode personalordninger i form av forsikringer og pensjonssparing samt personalrabatter.
Søknadsfrist snarest.  SØK HER
For mer informasjon ta kontakt med vår rådgiver Hugo Magne Kjelseth, Kjelseth Consulting AS på mobil 915 33450, Daglig leder Petter Løkken, Teknisk Bureau Sortland på mobil 901 13301 eller Ettermarkedsleder Gøran Danielsen, mobil 76111855.

Om arbeidsgiveren

FAKTA OM TEKNISK BUREAU
Teknisk Bureau er en av Nord-Norges eldste og største bilforhandlere og har historie tilbake til 1929. Selskapet har hovedsete i Tromsø og er også representert på Finnsnes, Bardufoss, Harstad, Narvik, Sortland og Leknes. Vi representerer i dag merkene Mercedes-Benz, Peugeot, Kia, Opel og Citroën og forhandler både personbiler, varebiler, lastebiler og busser. Vi tilbyr også alt innen verkstedtjenester, deler og tilbehør samt karosseri og lakk på Sortland og gjennom eierandeler i Bilbyen Skadesenter som har avdelinger i Tromsø, Finnsnes, Alta og Vadsø. Konsernet omfatter også eiendomsselskaper.

Teknisk Bureau er med sitt produktutvalg en komplett billeverandør. Vi er i en spennende bransje og selskapet er i vekst med flere nye merker og flere nye forhandlere. Vi trenger deg som er serviceinnstilt, engasjert og trives i en hektisk hverdag. Vi tilbyr mange spennende faglige utfordringer i et lokalt veletablert og solid selskap.
Teknisk Bureau har ambisiøse planer for fremtiden, og har som målsetning å bli et av Norges beste bilhus med de mest fornøyde kundene. Konsernet omsetter for rundt 1 milliard og selger over 2 000 nye og brukte biler.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *