Vi rekrutterer kommuneplanlegger og arealplanlegger til Porsanger kommune

Om Porsanger og stillingen  som kommuneplanlegger:

Porsanger kommune har ledig en 100% fast stilling som kommuneplanlegger.

Stillingen er organisatorisk plassert i sektor for kommunalteknikk og samfunnsutvikling og rapporterer til sektorleder.

Porsanger kommune søker med dette etter en kommuneplanlegger som i hovedsak skal jobbe med overordnet strategisk planlegging i vår kommune – som er Norges tredje største i areal!

Arbeidet vil også innebære faglig ledelse og oppfølging av avdelingen samfunnsutvikling som omfatter områdene overordnet planlegging (kommuneplan m.m.) reguleringsplaner, byggesak, oppmåling, landbruk, miljø og naturforvaltning, samt vannområdekoordinator.

Dialog med innbyggerne og eksterne aktører vil også være en del av jobben.

Her er lenken til annonsen på jobbnorge.no:

Kommuneplanlegger (256927) | Porsanger Kommune (jobbnorge.no)

 

Hva går jobben som arealplanlegger ut på?

Porsanger kommune søker med dette etter en arealplanlegger som i hovedsak skal jobbe med å legge til rette for bærekraftig forvaltning av arealressursene i kommunen.

Attraktiv stedsutvikling, næringsutvikling, offentlige formål og gode boligområder er fokusområder.

Faggruppen plan vil bestå av en kommuneplanlegger og en arealplanlegger. Avdelingen samfunnsutvikling omfatter områdene overordnet planlegging (kommuneplan m.m.) reguleringsplaner, landbruk, miljø og naturforvaltning, samt vannområdekoordinator.

Kommunene Gamvik, Lebesby, Nordkapp og Porsanger jobber for tiden med etablering av et oppgavefelleskap innenfor plan og byggesaksbehandling.

Oppgavefelleskapet skal blant annet utvikle og sikre godt kunnskapsgrunnlag for kommunale planer, koordinere planprosesser i kommunene, rullering av planstrategier samt koordinere byggesaksbehandling i samarbeidskommunene.

Arbeidet som arealplanlegger, vil på sikt innebære et tett samarbeid med fagmiljøer i de øvrige kommunene samt administrativ og politisk ledelse.  Arealplanlegger i Porsanger kommune vil derfor også på sikt jobbe tett opp mot utvikling innenfor fagområdet også i samarbeids kommunene.

Her er lenken til annonsen på jobbnorge.no:

Arealplanlegger (256931) | Porsanger Kommune (jobbnorge.no)

Ta gjerne kontakt med Sektorleder Roger Martinussen i Porsanger kommune på mobil 465 03 948 eller rekrutteringsrådgiver Hugo Magne Kjelseth på mobil 915 33450. Da kan du få mer informasjon om de to ledige stillingene i Porsanger kommune.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *